Horeca-App
Welkom op onze site easy met je HACCP:
Voor de digitale oplossing en allergenen oplossing en voedingswaarde oplossing ga je naar: klik
WAAROM DIGITAAL:
Elke ondernemer is verplicht om een voedselveiligheidssysteem gebaseerd op de HACCP-systematiek bij te houden. Toch gebeurt het bij vele ondernemers dat de HACCP-formulieren vergeten worden of zelfs dat er HACCP-formulieren verdwijnen.
Zo herkent u ook vast wel dat er vaak papieren aan de koelkast of muur hangen. Die dan ook daar vergeten worden! En dan heb je natuurlijk ook nog de controles van de NVWA. De NVWA controleert bij bedrijven onder andere de beschikbaarheid en naleving van een HACCP systeem.
Dat je als ondernemer bij het binnen komen van de inspecteur al denk “oei, waar ligt alles ook weer, en is alles ingevuld?!”
Dan zou u eens kunnen gaan nadenken hoe dit allemaal simpeler kan ( EASY) DOOR HIER TE KLIKKEN .
DE OPLOSSING:
Hygiënecode online is een oplossing dat in de praktijk is uitgevonden. Door ondernemers die met de zelfde problemen te maken hebben gehad. En met de zelfde vragen! Door je papieren rompslomp simpel in een digitaal systeem te stoppen en het systeem te laten vertellen wat die dag belangrijk is om te meten, en al je werk- schoonmaaktaken in een duidelijk overzicht te plaatsen. Zodat er niets meer vergeten wordt en alles volgens de regels wordt bijgehouden en ingevuld. Voordeel van een digitaal systeem is dat het voor u nadenkt en dat het waarschuwt bij belangrijke taken.
VOOR WELKE BEDRIJVEN:
De HACCP software is opgebouwd uit modules. Dus elk systeem is daarom ook uniek. Het wordt gemaakt in eigen huisstijl en er wordt in samenspraak met u gekeken wat er bij u in het bedrijf belangrijk is (CCP). En wat u hoort bij te houden volgens de regels in uw bedrijf. Bent u nu een ondernemer met een bakkerij met lunchroom, dus een stukje horeca. Of ondernemer in de Horeca met eigen ijsbereiding. Dan werkt u dus met 2 verschillende Hygiënecodes. We maken uw systeem op maat, en zorgen dat de 2 hygiënecodes in 1 systeem verwerkt zit.
En dit alles met advies door mensen uit de praktijk met kennis over Hygiënecode en HACCP.
ALLERGENEN EN HACCP IN 1 DIGITAAL SYSTEEM:
Hygiënecode Online:
HACCP formulieren digitaal
Alle hygiënecodes zijn vertaald naar een digitaal systeem. Completer is er niet! Al je papierenrompslomp is nu simpel digitaal bij te houden door iedereen die werkzaam is in het bedrijf. Door digitaal te gaan werken is er nu elk moment controle op je verplichte formulieren. Voor alle medewerkers een duidelijke taakverdeling, zorgt voor meer overzicht in de uit te voeren werkzaamheden.. Hygiënecode online is niet alleen het systeem! Door duidelijk advies en digitaal werken behaalt u de beste resultaat in uw kostenbesparing. En verbetert uw kwaliteit! Hygiëne is tenslotte een onderdeel van uw kwaliteit!
Zorg ervoor dat u het op deze onderdelen goed geborgd heeft en voorkom daarmee fouten in uw allergenen informatie en in uw HACCP verplichtingen. Probeer daarom deze digitale oplossing voor uw complete “Keuken management” Van receptenboek tot ontvangst goederen, van temperatuurregistratie tot allergenen-beheer.
Nu alles onder één (digitaal) dak!
HACCP OPLEIDING:
Doel van de HACCP training
De cursist leert in deze HACCP training wat de mogelijke gevaren zijn voor de voedselveiligheid en wat deze op de werkvloer moet doen om deze gevaren te voorkomen.
Voor wie?
De HACCP training is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij de bereiding, opslag en het transport van voedingsmiddelen.
Iedereen die Nederlands beheerst op het niveau 1F kan de opleiding volgen.
De training wordt aangeboden als E-learning met de volgende onderwerpen:
• Voedselveilig werken
• Onveilige voedingsmiddelen
• Micro-organismen
• Allergenen
• HACCP
• Persoonlijke hygiëne
• Bedrijfshygiëne
Voortgang, examen en HACCP certificering
Iedere les bevat een aantal toetsvragen. Zo weet de cursist of deze tijdens het doorlopen van de les direct of hij/zij de lesstof kent. Na iedere vraag volgt een uitgebreide uitleg over het juiste antwoord. De cursist sluit de cursus HACCP af met een examen. Het HACCP examen maakt de cursist ook via internet. Als de cursist geslaagd is ontvangt deze het HACCP certificaat.
Cursusduur
De cursist heeft 1 maand toegang tot de cursus. Een cursist doet gemiddeld 3 tot 4 uur over de cursus. De cursist kan de theorie in eigen tempo stap voor stap doornemen. De cursist ziet in één oogopslag welke hoofdstukken hij/zij al bestudeerd heeft en welke nog gedaan moeten worden.
Prijzen
De kosten voor de online cursus HACCP bedragen € 54,- (excl. BTW). Het (her)examen en het HACCP certificaat zijn bij de prijs inbegrepen. Direct nadat een cursist is geslaagd staat zijn certificaat online en is het beschikbaar.
Kijk in de winkel en bestel je opleiding.